Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 stars

ANGLE27 Led Profiel 27mm

Het ANGLE 27 LED Profiel is een breed hoekprofiel waarbij het mogelijk is om meerdere enkele of dubbele LED strips met een gecombineerde breedte tot 27mm in te plaatsen. Het LED profiel kan gemonteerd worden in 30 of 60 graden op iedere vlakke ondergrond en is ideaal geschikt voor hoeken, bijvoorbeeld om keuken kastjes op een stijlvolle manier te verlichten. Het ANGLE27 aluminium profiel kan worden uitgerust met een van de drie slide-in covers: transparant, mat semi-transparant of melkwit. Het profiel is ook verkrijgbaar in de 4 kleuren, onbewerkt aluminium, geanodiseerd aluminium, zwart geanodiseerd of met zijdeglans witte poeder coating. Bestel het profiel in een afmeting van 1 of 2 meter lang.
 

Bevestigen van het aluminium LED profiel

Dit grote aluminium hoek LED profiel kan gemonteerd worden op diverse manieren. U kunt ervoor kiezen om het te bevestigen met schroeven en een montageplaat op een vlakke ondergrond. Houder Type X en Houder Type U Flexibel Inox zijn hier geschikt voor. Daarnaast is het ook mogelijk om het geheel te bevestigen met de dubbelzijdige montage kleefstrook set. Bij deze set maakt u geen gebruik van een montageplaat en schroefjes, maar van een kleefstrook waarvan de pads een grote kleef kracht hebben voor het bevestigen van het aluminium LED profiel.
 

Covers en eindkapjes

Doordat dit LED profiel een speciale afmeting heeft is er voor dit specifieke profiel alleen de Cover G slide in geschikt als cover. De cover is verkrijgbaar in de kleuren frosted, transparant en melkwit en met een afmeting van 1 of 2 meter. De cover is eenvoudig te bevestigen, u schuift het gemakkelijk in het aluminium LED profiel. Eindkapjes voor dit product zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, wit en grijs. Het eindproduct is een strak afgewerkt hoek profiel van hoogwaardige kwaliteit waarmee u diverse toepassingen met LED strips kunt verlichten.