SLANT Hoek Led Profiel 10mm

Het SLANT LED Profiel 10 mm is een aluminium LED profiel met een hoek van 45 graden. Het LED profiel is ontworpen voor hoeken in meubels en wanden. Plaats het SLANT Hoek Led Profiel bijvoorbeeld onder een keukenkastje en plaats er LED strips in met een breedte tot 10 mm. Dit LED profiel is verkrijgbaar in 1 of 2 meter lengte geanodiseerd aluminium en kan worden voorzien van een halfronde over vlakke afdekkap.
Dit LED profiel met een verfijnde afwerking is ideaal om binnen- en buitenruimtes sfeervol te verlichten met LED strips. Plaats het compacte SLANT LED Profiel bij keuken- of kamerkastjes en werk het af met een passende cover en er ontstaat een fraaie, egale verlichting. 

De profielen afwerken met eindkapjes

Net zoals bij de andere profielen kan het SLANT LED Hoek Profiel ook afgewerkt worden met eindkapjes en covers. Op het gebied van covers heeft u voor dit profiel de keuze uit de halfronde Cover D en de vlakke Cover B. Bestel al uw LED profielen, covers en eindkapjes bij de aluminium LED profielen specialist LedProfiel.nl!