SUB Led Profiel 10mm

De verzonken LED profielen van LedProfiel.nl worden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en ze worden tegenwoordig steeds vaker aangeschaft om bepaalde ruimte in en om het huis sfeervol te verlichten met LED strips. In combinatie met een melk witte cover kan er op een simpele manier een fraaie verlichting gecreëerd worden in uw interieur. Een ander voordeel van onze aluminium LED profielen is dat de LED strips een langer levensduur hebben, want de warmte die vrijkomt wordt afgevoerd door het aluminium materiaal van de profielen. Zo kunt u bij de eenmalige aanschaf van een LED profiel zeer lange tijd genieten van prachtig verlichte ruimtes in en om het huis.
 

De mooiste aluminium LED profielen

Bent u op zoek naar een aluminium verzonken LED profiel waarin u LED strips kan plaatsen (tot 10mm) om diverse toepassingen op een gelijkmatige manier te verlichten? Met het extra diepe verzonken inbouw profiel van LedProfiel.nl kunt u met LED licht accenten meubels en uw interieur op een decoratieve manier verlichten. Werk het SUB LED Profiel af met verschillende schuif en inklik beschermkappen. U kunt ze onder andere voorzien van de kleuraccenten transparant, frosted semi-transparant (mat), melk wit of een 40 graden lens cover.
 

Diverse covers en eindkapjes verkrijgbaar

Als u een aluminium LED profiel bij ons aanschaft, zitten daar geen eindkapjes of covers bij om de profielen professioneel mee af te werken. Voor het SUB LED profiel zijn er diverse passende covers verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een schuif cover, een inklik cover en een transparate acrylaat lens cover waarbij het licht wordt gebundeld naar een hoek van 30 tot 40 graden. Dit zorgt voor een speciale lichtoplevering waardoor het licht verder reikt.