LED strips & LED bediening | LedProfiel.nl

Productgroups

 

Een LED strip is een plastic lint wat flexibel is en daar zitten kleine ledlampjes aan vast. Ze worden gebruikt bij diverse toepassingen om een sfeervolle verlichting te creëren. Omdat een LED strip op zichzelf niet erg mooi staat, wordt deze geplaatst in een aluminium LED profiel en dit zorgt voor een nette afwerking. LED strips zien we vaak terug aan de zijkanten van een spiegel, in een koof aan het plafond of boven een aquarium. Doordat er aan een LED strip wel 60 tot 120 kleine lichtpuntjes zitten, zorgen ze in een LED profiel voor een fraaie egale verlichting. Als u creatief bent zijn er talloze toepassingen waar u gebruik van kunt maken om met LED strips uw interieur te verfraaien.
 

Diverse kleuren

In de webshop van LedProfiel.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar LED strips van top kwaliteit om te gebruiken voor diverse toepassingen in en om het huis. De LED strips zijn eenvoudig te bevestigen in onze aluminium LED profielen. In onze webshop kunt u kiezen uit een ruim assortiment LED strips in verschillende kleuren. We hebben RGBW kleuren & wit, RGB kleuren en witte tinten & dual white LED strips. Daarnaast hebben wij ook waterdichte LED strips, deze kunt u gebruiken in vochtige ruimtes en voor LED strip toepassingen buiten het huis. Ook voor Wallwashers kunt u bij ons terecht.
 

LED bediening zoals drivers & controllers

De LED strips van LedProfiel.nl zijn te besturen met LED controllers en RF afstandsbedieningen. Deze hebben wel tot 30 meter bereik, en door muren heen kunnen ze binnen 20 meter de LED strips bedienen. Naast de drivers & controllers hebben we ook diverse LED strip adapters, accessoires en voeding verkrijgbaar. LedProfiel is uw partner voor alles op het gebied van LED strips en LED profielen!