NOVA10 LED profiel 10mm | Ledprofiel

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door middel van LED strips die onder in het profiel geplaatst worden. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het NOVA10 LED opbouw Profiel kunnen LED strips tot 10mm breed geplaatst worden.  

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers en eindkapjes verkrijgbaar in diverse kleuren. De covers die u op het profiel plaatst hebben invloed op het soort licht dat van de LED strips af komt. De Cover A Slide beschermkap kan aan de zijkant in het profiel geschoven of er van bovenaf ongedrukt worden. Beschikbaar in frosted, transparant en melkwit. 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het NOVA10 opbouw LED Profiel is mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze bijvoorbeeld te plaatsen op het plafond, onder de planken van een boekenkast of kledingkast, onder keukenkastjes, etc...  Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.