NOVA16 LED Profiel 16mm 1m-2m

Een strak vormgegeven NOVA opbouw LED Profiel van LedProfiel.nl is een compact universeel aluminium LED profiel dat geschikt is voor LED strips tot 12 mm breed. De profielen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Bestel ze in de kleuren zwart of wit, gemaakt van ruw/onbewerkt aluminium of geanodiseerd aluminium in de lengtes van 1 of 2 meter. Werk de profielen af met een passende cover en creëer een prachtige egale lichtval in uw interieur of ergens buiten om uw huis. Het aluminium profiel zorgt ervoor dat de warmte van LED strips afgevoerd wordt en hierdoor hebben de strips een langer levensduur. Met onze LED profielen van hoogwaardige kwaliteit kunt u jarenlang genieten van prachtige verlichting in en om uw huis! 

Maak het profiel compleet met een beschermkap

Het NOVA opbouw LED profiel kunt u online bestellen bij LedProfiel.nl. Dit compacte universele profiel kent vele toepassingsmogelijkheden. Het LED profiel gemaakt van aluminium wordt geleverd zonder beschermkap. Dit profiel kan worden voorzien van Cover type B in transparant, opaal of melkwit. We hebben ook een ruime keuze aan bevestigingsmateriaal, eindkapjes en houders voor het NOVA16 LED profiel. Bekijk het complete assortiment en kies voor de combinatie die het beste past bij uw wensen, bij LedProfiel.nl bent u aan het juiste adres..
 

Accessoires voor afwerking en bevestiging

Uw LUMO opbouw LED Profiel kunt u afwerken met de beste accessoires. Wij hebben in ons assortiment een groot aanbod eindkapjes en covers. Daarnaast bieden wij u ook diverse mogelijkheden om het LED profiel te bevestigen. Van dit profiel is ook een verzonken versie beschikbaar, bekijk het NOVA16 RS verzonken profiel hier.