LINEA10 Led Profiel 10mm kopen?

De verzonken aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn geschikt voor muren, plafonds en meubelplaten. Het LINEA LED Profiel is geschikt voor inbouw in een sleuf van 18 mm breed en steekt slecht 1mm boven het oppervlak uit. Deze profielen zijn eenvoudig te fixeren met diverse bevestigingshouders en ze zijn geschikt voor LED strips van max. 10mm breed. Gebruik dit LED profiel of een van onze vele andere profielen om uw interieur op een unieke manier te verlichten. Creëer meer sfeer in uw woning door LED strips te bevestigen in LED profielen van hoogwaardige kwaliteit. De aluminium profielen zorgen ervoor dat de LED strips een langer levensduur hebben, want het materiaal zorgt ervoor dat de warmte wordt opgenomen.
 

LED strips op een fraaie manier wegwerken

Toepassingen met LED strips zien we vandaag de dag steeds vaker terugkomen en het LINEA LED Profiel is hier ook ideaal geschikt voor. Het verzonken profiel is verkrijgbaar in een lengteafmeting van 1 of 2 meter en in vier verschillende uitvoeringen. Naast de standaard uitvoering in onbewerkt aluminium kunt u het profiel ook aanschaffen in geanodiseerd aluminium en in de kleuren zwart en wit. Als u het profiel online bij ons koopt dan is dit exclusief bijbehorende accessoires zoals eindkapjes, covers en bevestigingsmaterialen.
 

Accessoires van LedProfiel.nl

Een aluminium LED profiel is niet af zonder een mooie cover en een eindkap. In onze webshop vindt u voor al onze LED profielen ook een ruim aanbod aan covers en eindkapjes. Eindkapjes voor het LINEA LED profiel zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en worden geleverd is een set van 2 kapjes. Voor dit profiel zijn er 3 passende covers beschikbaar. U bevestigt de profielen met een van de 2 houder sets met schroefjes. U heeft ook de mogelijkheid om het te bevestigen zonder schroeven te hoeven gebruiken, namelijk met de dubbelzijdige montage kleefstrook.