LUMAX 503 LED Profiel 53mm

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. Het LUMAX503 XL LED Profiel is 53mm breed en 36mm diep.
Dit extra brede verzonken LED Profiel kan worden ingebouwd in wanden, plafonds of meubelpanelen.
Intern is er ruimte voor 3 tot 4 ledstrips van 10m breed. Dit profiel leent zich daarom perfect voor het verlichten van grotere ruimtes zoals kantoren, winkels, etalages, restaurants, etc... Uiteraard is dit profiel ook zeer geschikt voor de wat ruimere woonkamer, badkamer of keuken.

Ruim aanbod covers, eindkapjes, hoek koppelstukken

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. De diverse covers die in het profiel geplaatst kunnen worden zijn van invloed op het lichtbeeld en lichtbundel van de LED strips. Er zijn 3 verschillende soorten lichtdoorlatende Covers voor dit ledprofiel beschikbaar met 60 of 110 graden lichthoek en een melkwitte versie voor diffuus soft licht. Deze Covers type C10 kunnen eenvoudig van bovenaf in het profiel geklikt worden.