Contour Opbouw LED Profiel 8mm

De aluminium opbouw LED profielen van LedProfiel.nl kunnen op diverse plekken geplaatst worden. Verschillende toepassingen kunnen worden verlicht door LED strips te bevestigen in de LED profielen. Het zorgt voor een mooie egale verlichting van ruimtes en oppervlaktes, ze worden bijvoorbeeld geplaatst boven een aquarium, onder de carport of gewoon als koofverlichting in de woonkamer. In principe zijn de mogelijkheden met LED profielen eindeloos. De contour opbouw LED profielen zijn ook uiterst geschikt om diverse plekken in uw interieur te verlichten met LED strips. Dit profiel is zeer smal en compact, dit houdt in dat niet alle LED strips erin zullen passen.

LED profielen opbouw zoals het 8mm contour profiel hebben uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor 3528 LED strips tot 8mm breed. In dit zeer smalle en compacte profiel kunnen ook 5050 IP 20 LED strips in verwerkt worden door ze er aan de zijkant in te schuiven. Omdat dit profiel slechts 7mm hoog en 12 mm breed is, is het zeer geschikt om te monteren onder traptreden zodat er op een decoratieve manier licht accenten gecreëerd worden op uw trap. Daarnaast zijn ze ook geschikt om meubelelementen mee te verlichten zoals kasten, planken en laden.
 

Sfeervolle verlichting

Het contour opbouw LED Profiel van LedProfiel.nl is een slank en elegant vormgegeven profiel van slechts 7mm hoog en 12mm breed. De profielen zijn perfect geschikt om te bevestigen onder traptreden en zorgen voor een sfeervolle, subtiele verlichting. Door LED strips te bevestigen in het contour opbouw profiel worden de oppervlaktes verlicht met decoratieve licht accenten. Het profiel is verkrijgbaar gemaakt van onbewerkt aluminium of geanodiseerd aluminium en in diverse afmetingen en twee kleuren, zwart en wit.

Naast de contour opbouw LED profielen kunt u ook bij ons terecht voor andere LED profielen. Wij hebben onder andere verzonken profielen, hoek profielen en glazen LED profielen verkrijgbaar in onze webshop. We zijn uw specialist in ALU profielen voor de verlichting van uw interieur met LED strips. We hebben ook een STEPON vloerprofiel, hiermee is het mogelijk om de vloer en doorgangen op een sfeervolle manier te verlichten. Kortom, voor de mooiste aluminium LED profielen bent u in de webshop van LedProfiel.nl op de juiste plek. 

 

Accessoires zoals covers en eindkapjes bestellen

Voor het contour opbouw LED profiel hebben we ook diverse accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen verkrijgbaar. Maak de keuze uit verschillende covers zoals de semi-transparant/frosted cover, de transparante cover of de melkwitte variant. Voor verschillende interieurinrichtingen is er dus een passende cover te vinden. Daarnaast hebben we ook eindkapjes verkrijgbaar in grijs, wit, zilverkleurig of zwart. Met de flexibele montageplaat heeft u het LED profiel binnen no-time gemonteerd. U bestelt de LED profielen en bijbehorende accessoires eenvoudig online in onze webshop. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom LedProfiel.nl? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over onze producten kunt u ons bereiken via email adres [email protected] en we zijn ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 30 737 05 22.