Contour Opbouw LED Profiel 8mm

De aluminium opbouw LED profielen van LedProfiel.nl kunnen op diverse plekken geplaatst worden. Verschillende toepassingen kunnen worden verlicht door LED strips te bevestigen in de LED profielen. Het zorgt voor een mooie egale verlichting van ruimtes en oppervlaktes, ze worden bijvoorbeeld geplaatst boven een aquarium, onder de carport of gewoon als koofverlichting in de woonkamer. In principe zijn de mogelijkheden met LED profielen eindeloos. De contour opbouw LED profielen zijn ook uiterst geschikt om diverse plekken in uw interieur te verlichten met LED strips. Dit profiel is zeer smal en compact, dit houdt in dat niet alle LED strips erin zullen passen.
 

Sfeervolle verlichting

Het contour opbouw LED Profiel van LedProfiel.nl is een slank en elegant vormgegeven profiel van slechts 7mm hoog en 12mm breed. De profielen zijn perfect geschikt om te bevestigen onder traptreden en zorgen voor een sfeervolle, subtiele verlichting. Door LED strips te bevestigen in het contour opbouw profiel worden de oppervlaktes verlicht met decoratieve licht accenten. Het profiel is verkrijgbaar gemaakt van onbewerkt aluminium of geanodiseerd aluminium en in diverse afmetingen en twee kleuren, zwart en wit.
 

Accessoires zoals covers en eindkapjes bestellen

Voor het contour opbouw LED profiel hebben we ook diverse accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen verkrijgbaar. Maak de keuze uit verschillende covers zoals de semi-transparant/frosted cover, de transparante cover of de melkwitte variant. Voor verschillende interieurinrichtingen is er dus een passende cover te vinden. Daarnaast hebben we ook eindkapjes verkrijgbaar in grijs, wit, zilverkleurig of zwart. Met de flexibele montageplaat heeft u het LED profiel binnen no-time gemonteerd. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over onze producten kunt u ons bereiken via email adres verkoop@ledprofiel.nl en we zijn ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 30 737 05 22.