LED Adapters & LED Voeding kopen?

Wilt u uw interieur ook sfeervol verlichten door gebruik te maken van LED strips en LED profielen? Dan kunt u niet zonder een LED adapter of LED voeding om de strips van stroom te kunnen voorzien. We hebben goede LED adapters en voeding beschikbaar om allerlei soorten LED strips mee te kunnen verlichten, zowel de strips die 12 Volt en 24 Volt nodig hebben. We hebben ook geschikte LED voeding als u buiten of in de douche van LED strips gebruik wil maken. De beste waterdichte en weersbestendige uitvoeringen kunt u ook bij ons bestellen.

Laat uw LED strips en LED verlichting betrouwbaar van voeding voorzien door gebruik te maken van onze producten. Al onze standaard LEDstrips kunnen van stroom voorzien worden met een 12 Volt of 24V standaard voeding. Het aantal meter LED strip dat u kan voeden met een adapter berekent u eenvoudig door het verbruik in Watt per meter van de LED strip te vermenigvuldigen met het aantal meter LED strip dat u buiten of in uw woning toe gaat passen +10% reserve. Als u er niet uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Het beste aanbod online

Bent u op zoek naar kwalitatieve LED adapters & LED voeding? In de webshop van LedProfiel.nl vindt u een uitgebreid aanbod met de beste adapters en voeding waarmee u LED strips in LED profielen kunt verlichten. Met deze stroom bronnen kunt u de LED strips eenvoudig van genoeg vermogen voorzien zodat u uw interieur sfeervol kan verlichten met onze producten. Bij ons vindt u LED adapters, LED voeding geschakeld, waterdichte LED voeding (12V / 24V), dimbare LED voedingen en constant voltage voedingen. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, zodat u ook met een kleiner budget de juiste stroom bronnen aan kunt schaffen.

We hebben CE gecertificeerde adapters die geschikt zijn voor verschillende LED verlichting en LED strips zoals witte LED strips, RGB & RGBW LED strips en 24 volt LED strips. Daarnaast hebben we ook een universele DC adapter die gebruikt kan worden in de auto of in een camper. Ook voor geschakelde LED voeding kunt u bij ons terecht. We hebben 12 Volt, 24 Volt en 5 Volt geschakelde voeding die geschikt zijn voor LED strips en LED controllers. Ze kunnen een vermogen leveren van 150, 240, 360 tot wel 480 Watt. Bekijk de producten en bestel de juiste LED adapters en voeding online bij LedProfiel.nl.

De juiste accessoires om uw huis sfeervol te verlichten

Onze LED profielen zijn uitermate geschikt om uw woning op een professionele manier sfeervol te verlichten door gebruik te maken van LED strips. Met onze LED voedingen & adapters haalt u de geschikte accessoires in huis om de strips van stroom te kunnen voorzien. U kunt ook bij ons terecht voor overige accessoires zoals LED controllers, afstandsbedieningen, touch sensors en bewegingsmelders. Allemaal componenten en accessoires van hoogwaardige kwaliteit die het verlichten van uw woning met LED strips in LED profielen gemakkelijker maken.