FLUID Opbouw LED Profiel 10mm

Met een aluminium LED profiel kunt u diverse toepassingen in uw interieur en bij buitenruimtes om uw huis op een sfeervolle manier verlichten. De LED profielen zorgen voor een strakke afwerking om de LED strips heen. Het Fluid Opbouw LED Profiel 10mm is een profiel van slechts 8mm hoog met stijlvol afgeronde hoeken. Dit profiel is geschikt voor allerlei soorten LED strips tot een breedte van 10mm. Het profiel wordt over de montage houders geklikt, hierdoor is het geheel op een strakke manier afwerkt en is het bevestigingsmateriaal niet meer zichtbaar. Dankzij de LED strips kunt u diverse toepassingen prachtig egaal verlichten. U heeft de keuze uit verschillende kleuren LED strips die u eenvoudig kunt bevestigen in het Fluid Opbouw LED Profiel.

Ruim assortiment LED strips voor aluminium profielen

Bent u op zoek naar passende LED strips voor uw LED profielen? Bij LedProfiel.nl bent u aan het juiste adres. Als u bij de verlichting van meubelelementen zoals planken, laden of kasten wilt kiezen uit een groot aanbod LED strips die passen in het door uw gekochte profiel, bekijk dan het complete aanbod op deze pagina. De verschillende LED strips zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en ze zorgen voor een gelijkmatige lichtspreiding bij allerlei toepassingen wat zorgt voor een sfeervolle verlichting. Voor een mooi afgewerkt resultaat en een gemaximaliseerde levensduur plaatst u de LED strips in een van onze aluminium LED profielen.
 

Eindkapjes, koppelstukken en covers

Naast de LED strips en LED profielen vindt u in onze webshop ook de beste eindkapjes, koppelstukken en covers die aansluiten op het Fluid Opbouw LED Profiel. De eindkapjes van dit LED profiel zijn te bestellen in de kleuren zilver, wit, grijs en zwart, zodat u voor iedere interieurinrichting wel een passende kleur kunt kiezen. Met een hoek koppelstuk kunt u ook eenvoudig het LED profiel aan elkaar koppelen in een hoek van 90 graden. Werk het geheel af met een van de drie beschikbare covers en u heeft alle benodigdheden om uw aluminium LED profiel netjes af te werken.