EVO 308 LED Profiel 31mm

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. Dit speciale EVO308 profiel kan worden bevestigd aan de EVO301,EVO302 en EVO303 led profielen. Door deze combinatie ontstaat er een compartiment waar een compacte voeding in geplaatst kan worden voor de stroomvoorziening van de led strips in de EVO301,EVO302 of EVO303 led profielen.

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel is er ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Een voordeel van het extra brede EVO LED Profiel is dat het ook als modern hangend LED armatuur te gebruiken is met de extra staaldraad- en ophang accessoires. Met deze optionele metaaldraden en bevestigingsbeugels is dit binnen no-time gerealiseerd. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.