Garantie

LedProfiel.nl levert kwaliteitsproducten. We staan voor kwaliteit, maar indien er onverhoopt toch een keer een defect is aan uw op LedProfiel.nl bestelde LED verlichting, vervangen we een defect onderdeel snel: we streven telkens naar een 72 uurs garantie service zonder gezeur indien u het product aantoonbaar goed toegepast heeft.

Bepaling garantie ledstrips:

Het retourrecht vervalt voor opgekleefde LED strips en door opdelen vervalt de garantie.

  • Test daarom altijd uw ledstrip op fabrieksfouten VOORDAT u deze op eigen risico opdeelt.
  • Kleef de ledstrip nooit op isolatiemateriaal of op ander materiaal met een lage thermische geleidbaarheid (brandgevaar). Ledstrips met oververhittings schade worden niet vergoed. Om oververhitting te voorkomen moet u de strips in een ledprofiel toe te passen.
  • Indien een ledstrip aangesloten wordt op een voeding die niet door ons geleverd is kunnen we ook geen garantie geven op de ledstrip, daar we niet weten of de voeding van het juiste voltage of type toegepast is.
  • Indien u geen weet heeft van elektronische onderdelen of het toepassen hiervan is ons advies om een erkend vakman in te schakelen die de installatie en aansluiting voor u verzorgt.
    indien u zelf aan de slag gaat en de ledstrip of andere door ons verkochte onderdelen gaan defect kunnen wij helaas geen garantie bieden.