STRETCHED Opbouw LED Profiel 24mm

Door de extra brede afmeting en vorm van dit profiel past vrijwel ieder type LED strip in dit aluminium profiel, zelfs IP68 strips met spatwaterdichte behuizing. Door de breedte van dit profiel is het ook mogelijk meerdere LED strips naast elkaar te plaatsen voor een extra hoge lichtopbrengst. Bijvoorbeeld ideaal voor onder keukenkasten, kantoorverlichting of boven het werkblad. Het STRETCHED Opbouw LED profiel kan dus bij allerlei toepassingen met LED verlichting worden gebruikt en bij diverse binnen- en buitenruimtes worden gemonteerd. Net als de andere profielen is dit profiel ook verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter. Bij een grotere afname is het ook mogelijk om in een afwijkende lengte tot 4 meter te bestellen.
 

De beste accessoires

Het STRETCHED Opbouw LED Profiel is eenvoudig tegen een wand of plafond te monteren met de bijbehorende montageplaten en schroeven. Het Houder Type ‘W’ met verzonken schroefgaatje is geschikt om het profiel te bevestigen. Daarnaast is het ook mogelijk om het geheel zonder houden op te hangen, hiervoor maakt u gebruik van het dubbelzijdige montage kleefstrook setje van LedProfiel.nl. Op zoek naar een Opbouw LED profiel om een ruimte in uw huis of om meubels sfeervol te verlichten? Onze aluminium LED profielen en LED strips. Houd bij de keuze van een LED strip rekening met de interne breedte van het profiel, die vindt u terug in de titel van het profiel en/of in de schematische tekening zijn hier zeer geschikt voor. Bekijk alle LED profielen in ons uitgebreide aanbod online op LedProfiel.nl.
 

Extra hoge lichtopbrengst

Wilt u graag een LED profiel met een extra brede afmeting voor een nog hogere lichtopbrengst? Het STRETCHED Opbouw Profiel biedt u deze mogelijkheid. Plaats tot wel 3 LED strips van 8 mm breed naast elkaar in dit profiel en u kan diverse toepassingen voorzien van een stijlvolle LED verlichting. Plaats ze bijvoorbeeld in een koof aan het plafond of langs meubels en creëer aangename lichteffecten in uw huis!