NOVA20 LED Profiel 20 mm | LedProfiel.nl

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door middel van LED strips erin te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het NOVA LED Profiel 20mm kunt u LED strips tot 20 mm breed in plaatsen. Dit profiel wordt vaak toegepast om een dubbele rij LED strips in te bevestigen. Het is een dieper en breder profiel dan de meeste profielen die we verkopen, het is daarom goed geschikt om een krachtig maar toch uiterst diffuus lichteffect te verkrijgen, zonder zichtbare LED puntjes.
 

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers en eindkapjes verkrijgbaar. We hebben onder andere de eindkapjes NOVA, u kunt kiezen uit een set zonder en met kabelgaten. De diverse covers die u op het profiel plaatst hebben invloed op het soort licht dat van de LED strips af komt. De Cover F Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en klikt u makkelijk op en van het profiel af. De Cover E Slide beschermkap schuift u er eenvoudig op en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit.
 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Een voordeel van het extra brede NOVA LED Profiel is dat het ook als modern hangend LED armatuur te gebruiken is met de extra draad- en ophang accessoires. Met de optionele set hangwerk met metaaldraden en bevestigingsbeugels is dit binnen no-time gerealiseerd. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.