SMOOTH Led Profiel 10mm

Bent u ook een liefhebber van het verlichten van binnen- en buitenruimtes met LED strips? Tegenwoordig worden er steeds meer toepassingen met LED strips in combinatie met aluminium LED profielen geplaatst in de woon- slaap of badkamer. De LED strips worden op een subtiele manier weggewerkt in de profielen en dit zorgt voor een uitzonderlijke sfeervolle verlichting. In het SMOOTH LED Profiel van LedProfiel.nl kunt u IP20 LED strips tot een breedte van 10mm plaatsen. Plaats de strip aan de zijkant van het profiel en via het gecurvde profiel ontstaat er een prachtig indirect egaal soft licht.
 

Bevestigen met springveer  en andere houders

Het SMOOTH LED Profiel is een zeer plat verzonken aluminium profiel met een inbouw diepte van slechts 12mm. Dit profiel is perfect voor montage in gipsplaat wanden of meubel panelen. Dit is mogelijk dankzij het systeem met springveren. Naast de bevestiging met springveren kunt u ook kiezen om het geheel te monteren met een flexibele montageplaat en schroefjes (Houder Type ‘U’) of met een aluminium element en schroefjes (Houder Type ‘X’). Bestel het SMOOTH LED Profiel eenvoudig online in de webshop van
LedProfiel.nl.
 

Ruim assortiment LED profielen te koop

Als u op zoek bent naar een groot aanbod aluminium LED profielen zoals het SMOOTH verzonken profiel dan bent u bij LedProfiel.nl aan het juiste adres. Naast de verzonken profielen hebben we ook opbouw profielen, hoek profielen en profielen die geschikt zijn om te bevestigen aan glasplaten. Voorzie meubelen, spiegels en diverse binnen- en buitenruimtes van een sfeervolle verlichting met onze LED strips die u plaatst in de aluminium LED profielen!