FLUID14 Opbouw LED Profiel 14mm

Het Fluid14 Opbouw LED Profiel is een aluminium LED profiel van slechts 9mm hoog waarvan de hoeken op een stijlvolle manier afgerond zijn om het geheel een nog strakkere afwerking te geven. In het profiel passen LED strips tot 14mm breed. U kunt bij LedProfiel.nl dus ook terecht voor LED strips met deze afmetingen. Het profiel wordt over de bevestigingshouders heen geklikt waardoor deze niet zichtbaar zijn en dit zorgt weer voor een extra strakke afwerking. Voor de beste aluminium opbouw profielenverzonken profielenglas led profielen en ook speciale profielen bent u bij LedProfiel.nl aan het juiste adres. Houd bij de keuze van een LED strip rekening met de interne breedte van het profiel, die vindt u terug in de titel van het profiel en/of in de schematische tekening.

Het Fluid 14mm Opbouw LED profiel is te bestellen in twee verschillende lengtes. U kunt gaan voor de varianten met een lengte van één of twee meter. Dit aluminium profiel van hoogwaardige kwaliteit is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De basis uitvoering ruw/onbewerkt aluminium, geanodiseerd aluminium en een zwarte en witte variant. De ruwe basis uitvoering is zeer geschikt als het profiel uit het zicht zit, deze uitvoering is namelijk de voordeligste. De overige varianten zijn iets duurder door de speciale afwerking. Voor de mooiste opbouw LED profielen kunt u terecht in de webshop van LedProfiel.nl.

Ruim aanbod opbouw LED Profielen

In de webshop van LedProfiel.nl vindt u diverse opbouw LED profielen die u eenvoudig op maat kunt maken en bevestigen. Met deze aluminium profielen werkt u LED strips op een nette manier af en kunt u subtiele licht accenten aanbrengen in bijvoorbeeld uw huiskamer, badkamer of aan de lengte van uw trap. Onze EU kwaliteits- aluminium opbouw LED profielen zijn verkrijgbaar in de lengtes van 1 en 2 meter. Werk ze af met een basisafwerking of een hoogwaardige design afwerking van zilver, zwart of wit geanodiseerd aluminium.

U kun het Fluid Opbouw LED Profiel eenvoudig online bestellen in de webshop van LedProfiel.nl. U selecteert het gewenste profiel en de juiste lengte, vervolgens geeft u aan hoeveel profielen u wil aanschaffen en dan bent u gereed om de bestelling te plaatsen. Als u naast het aluminium profiel ook beschermkapjes en covers wil bestellen, verwijzen wij u graag door naar de categorie pagina voor accessoires die passen bij dit profiel. Met de juiste eindkapjes en covers kunt u het LED profiel op een professionele manier afwerken en dit zorgt voor een nette en strakke uitstraling.

Accessoires voor het aluminium profiel

De profielen moeten uiteraard ook bevestigd worden en daar hebben we diverse producten verkrijgbaar. U kunt de profielen bevestigen met een houder gemaakt van flexibel roestvrij plaat, deze wordt gemonteerd op een vlakke ondergrond. Daarnaast heeft u de keuze uit een dubbelzijdige kleefstrook van 25x25mm. De pads hebben voldoende kleefkracht om het aluminium Opbouw LED Profiel Fluid14 op te hangen zonder schroeven of boren. Naast de bevestigingsmaterialen vindt u ook andere accessoires om de profielen mee af te werken zoals diverse soorten covers, en speciale eindkapjes. Bekijk het complete aanbod in de webshop!