NOVA20 TS Led Profiel 20mm voor stucwerk en pleisterwerk

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het NOVA TS LED Profiel 20mm kunt u LED strips tot 20 mm breed plaatsen. Dit LED profiel is speciaal ontworpen voor inbouw in wanden en plafonds voor afwerking met stuc of pleisterwerk. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking met een nagenoeg randloze lichtlijn zonder zichtbare LED puntjes. 

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers en eindkapjes verkrijgbaar in diverse kleuren. De covers die u op het profiel plaatst hebben invloed op het soort licht dat van de LED strips af komt. De Cover F Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en klikt u makkelijk op en van het profiel af. De Cover E Slide beschermkap schuift u er eenvoudig op en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit. Cover E7 is een extra grote melkwitte opaal kap die 14mm boven het profiel uitsteekt. Hiermee ontstaat een LED lichtbalk met een erg mooi diffuus breedstralend lichteffect.
 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het extra brede NOVA TS verzonken LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in wanden plafonds en af te werken met stucwerk of pleisterwerk. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.