TRIAD Led Profiel 10mm kopen?

Het TRIAD LED Profiel 10 mm is een aluminium LED profiel met een hoek van 45 graden. Het LED profiel is ontworpen voor meubels en is ook toe te passen als een verzonken inbouw profiel door middel van montagelijm te gebruiken. Plaats het TRIAD Led Profiel bijvoorbeeld onder een keukenkastje en plaats er LED strips in met een breedte tot 10 mm. Dit LED profiel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Onbewerkt aluminium, geanodiseerd aluminium, zwart geanodiseerd of met zijdeglans witte poedercoating. Werk de profielen af met een inschuif kap (Slide) of een inklik (click) cover of lens kap.
 

Aluminium LED profiel van 1 of 2 meter

Onze LED profielen zijn aan te schaffen in een lengte van 1 of 2 meter en u heeft de keuze uit vier verschillende uitvoeringen. Houdt u meer van simpel, kies dan voor de onbewerkte aluminium LED profielen. Voor de liefhebbers van een hoogwaardige design afwerking hebben we de 3 andere modellen verkrijgbaar. Deze LED profielen met een verfijnde afwerking zijn ideaal geschikt om binnen- en buitenruimtes sfeervol te verlichten met LED strips. Plaats het compacte TRIAD LED Profiel bij keuken- of kamerkastjes en werk het af met een passende cover en er ontstaat een fraaie, egale verlichting.
 

De profielen afwerken met eindkapjes

Net zoals bij de andere profielen kan het TRIAD LED Profiel ook afgewerkt worden met mooie eindkapjes en covers. Op het gebied van covers heeft u voor dit profiel de keuze uit het Clickon, Slide en de acrylaat lens cover. Bij de laatste cover wordt het licht gebundeld naar een hoek van 30 tot 40 graden en krijgt u een smallere versterkte lichtbundel die verder reikt. De Clickon en Slide covers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bestel al uw LED profielen, covers en eindkapjes bij de aluminium LED profielen specialist LedProfiel.nl!