STEPON12 Vloer LED Profiel 12mm

Een aluminium verzonken vloer LED profiel zoals het STEPON LED Profiel 12mm is zeer geschikt om op decoratieve wijze, de vloer, trappen of doorgangen te verlichten door de toepassing van LED strips in de profielen. Dit aluminium LED profiel is waterdicht te makken door middel van een optionele set pakkingen die tussen de eindkapjes en schroeven van het profiel geplaatst kunnen worden. Het profiel kan hierdoor ook gebruikt worden voor de verlichting van badkamers, hallen en publieke ruimtes. Dit aluminium LED profiel van LedProfiel.nl heeft ruimte voor LED strips met een breedte tot 12 mm.

 

Eenvoudig waterdicht maken

Het STEPON Vloer LED Profiel kan geplaatst worden in (design) vloeren, doorgangen en zelfs in de vloer van badkamers omdat het profiel eenvoudig waterdicht gemaakt kan worden. Dit kan door het plaatsen van pakkingen onder de eindkapjes en door een laagje siliconenlijm onder de extra stevige beschermkap aan te brengen. Het ultrasterke verzonken profiel wordt vaak toegepast om een decoratieve sfeerverlichting te creëren in het interieur van huizen, uitgaansgelegenheden en buitenruimtes. Dit profiel is beschikbaar in een geanodiseerd aluminium uitvoering. Het profiel van hoogwaardige kwaliteit kan professioneel afgewerkt worden met diverse accessoires zoals eindkapjes en covers.
 

LED strips voor de profielen

Naast ons ruime aanbod aluminium LED profielen hebben we ook de LED strips die in de profielen worden gemonteerd verkrijgbaar. U heeft de keuze uit tientallen verschillende licht tinten waarmee u ruimtes in uw huis sfeervol kunt verlichten. Bekijk voor aanschaf van de LED strips eerst welke afmeting uw LED profiel heeft, zodat de LED strips in de  bijbehorende profielen passen. Het STEPON Vloer LED Profiel heeft ruimte voor strips met een breedte tot 12mm.