LINEA14 Led Profiel 14mm online bestellen

Op zoek naar een strak LED profiel om uw interieur sfeervol te verlichten met LED strips? Het LINEA14 LED Profiel 14mm van LedProfiel.nl is ideaal geschikt om te bevestigen aan muren, plafonds en meubelplaten. Gebruik dit LED Profiel in combinatie met LED strips die een breedte hebben van 14mm. Onze LED profielen zijn te bestellen met een verschillende afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onbewerkt aluminium LED profiel, een profiel met geanodiseerd aluminium, zwart geanodiseerd aluminium en eentje met zijdeglans witte poedercoating. Dit verzonken LED profiel is geschikt voor inbouw in een sleuf van 22mm breed.
 

Professioneel afwerken

De LED profielen van LedProfiel.nl kunt u fraai afwerken met bijbehorende accessoires zoals eindkapjes en covers. Het profiel is verkrijgbaar in een lengteafmeting van 1 of 2 meter, eventueel in overleg kunnen we nog een langere afmeting voor u bestellen. Het geheel werkt u professioneel af met een fraaie inklik cover of een inschuif cover, en daarnaast kunt u ook de bevestigingsmaterialen online bij ons bestellen. U kunt ervoor kiezen om het profiel op te hangen door middel van schroeven te gebruiken en u heeft de keuze uit een dubbelzijdige montage kleefstrook. Bekijk het complete aanbod van covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen in onze webshop.
 

De beste LED profielen

Onze aluminium LED profielen zijn te gebruiken om uw huis met LED strips te voorzien van een fraaie, egale verlichting. Verlicht diverse ruimtes in uw huis met LED strips in combinatie met een professioneel afgewerkt LED profiel van topkwaliteit. Het LINEA14 verzonken profiel is eenvoudig te bevestigen aan muren, plafonds en meubel platen. Naast de verzonken profielen hebben we ook opbouw profielen, hoek profielen en profielen die geschikt zijn om glasplaten zijdelings te verlichten.