ANGLE LED Profiel 10mm van LedProfiel.nl

Hoek profielen zoals het ANGLE LED Profiel kunnen gemonteerd worden in een hoek, zodat uitlichten onder een hoek van 30 of 60 graden mogelijk is. De profielen zijn te monteren op elke vlakke ondergrond en perfect geschikt voor hoeken. Bestel het ANGLE LED profiel in de standaard uitvoering, onbewerkt aluminium of kies voor een hoogwaardige uitvoering van geanodiseerd aluminium in diverse kleuren. De profielen zijn eenvoudig te bevestigen met de juiste houders en u kunt ze gemakkelijk op maat maken. Is uw LED profiel eenmaal pasklaar dan kunt u de LED strips monteren en uw interieur sfeervol verlichten.

Bent u op zoek naar andere soorten LED profielen? We hebben niet alleen hoek profielen verkrijgbaar in onze webshop, maar u kunt bijvoorbeeld ook opbouw profielen, verzonken profielen en speciale led profielen bestellen in onze webshop. We hebben profielen te koop in diverse afmetingen, zodat er voor iedere ruimte een passend profiel te vinden is. LedProfiel.nl is uw specialist in aluminium profielen voor LED strips. Daarnaast hebben we ook diverse LED strip accessoires, voedingen en drivers & controllers te koop. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel al uw profielen en toebehoren eenvoudig online in onze webshop.

De beste accessoires

Als u het ANGLE LED Profiel aanschaft in onze webshop, dan is dat exclusief de bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen. In onze webshop bent u ook aan het juiste adres voor al deze producten. Voor het ANGLE Hoek profiel heeft u de keuze uit diverse covers en eindkapjes. Op dit profiel passen de inschuif en inklik cover en de cover C Lens  waarbij het licht wordt gebundeld tot een hoek van 30 a 40 graden wat zorgt voor een smallere lichtval. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 soorten bevestigingsmaterialen, namelijk houder type ‘X’ en type ‘U’ waarbij u schroefjes gebruikt en als u het profiel wilt bevestigen zonder schroeven te hoeven gebruiken, kunt u kiezen voor de dubbelzijdige montage kleefstrook set.
 

Eenvoudig online bestellen

Het ANGLE Profiel en onze vele andere LED profielen zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Naast ons ruime aanbod van LED profielen kunt u ook bij ons terecht voor LED strips en LED strip accessoires. Houdt er rekening mee dat niet alle LED strips passen in dit profiel. Er is ruimte voor LED strips met een breedte van maximaal 10mm. Wanneer u de LED strips heeft aangesloten en verwerkt in het ANGLE hoek profiel kunt u een sfeervolle uitstraling creëren in de ruimte waar u het ANGLE LED hoek profiel heeft gemonteerd.

Naast ons uitgebreide aanbod LED profielen hebben we vanzelfsprekend ook een ruime collectie met LED strips die toegepast kunnen worden in de LED profielen. We hebben verschillende soorten LED strips te koop in onze webshop. U kunt onder andere kiezen uit RGBW Kleuren & Wit, RGB kleuren en Witte Tinten & Dual White LED strips. Hou er rekening mee dat u in het ANGLE LED Profiel LED strips met een breedte tot 10 mm toe kunt passen en de juiste afmeting van de strips selecteert.