ANGLE LED Profiel 10mm van LedProfiel.nl

Hoek profielen zoals het ANGLE LED Profiel kunnen gemonteerd worden in een hoek voor uitlichten onder een hoek van 30 of 60 graden. De profielen zijn te monteren op elke vlakke ondergrond en perfect geschikt voor hoeken. Bestel het ANGLE LED profiel in de standaard uitvoering, onbewerkt aluminium of kies voor een hoogwaardige uitvoering van geanodiseerd aluminium in diverse kleuren. De profielen zijn eenvoudig te bevestigen met de juiste houders en u kunt ze gemakkelijk op maat maken. Is uw LED profiel eenmaal pasklaar dan kunt u de LED strips monteren en uw interieur sfeervol verlichten.

 

De beste accessoires

Als u het ANGLE LED Profiel aanschaft in onze webshop, dan is dat exclusief de bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen. In onze webshop bent u ook aan het juiste adres voor al deze producten. Voor het ANGLE Hoek profiel heeft u de keuze uit diverse covers en eindkapjes. Op dit profiel passen de inschuif en inklik cover en de cover C Lens  waarbij het licht wordt gebundeld tot een hoek van 30 a 40 graden wat zorgt voor een smallere lichtval. Daarnaast heeft u de keuze uit 3 soorten bevestigingsmaterialen, namelijk houder type ‘X’ en type ‘U’ waarbij u schroefjes gebruikt en als u het profiel wilt bevestigen zonder schroeven te hoeven gebruiken, kunt u kiezen voor de dubbelzijdige montage kleefstrook set.
 

Eenvoudig online bestellen

Het ANGLE Hoek Profiel en onze vele andere LED profielen zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Naast ons ruime aanbod van LED profielen kunt u ook bij ons terecht voor LED strips en LED strip accessoires. Houdt er rekening mee dat niet alle LED strips passen in dit profiel. Er is ruimte voor LED strips met een breedte van maximaal 10mm.