TILUM10 TS Led Profiel 10mm voor betegelde traptreden

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het TILUM10 TS LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 10mm breed geplaatst worden. Dit LED profiel is speciaal ontworpen voor inbouw in betegelde traptreden met tegels van maximaal 10mm dikte. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking van de tegelranden en de trap is veilig en luxueus verlicht.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes. 
De bijbehorende Cover A in transparant, semi transparant of opaal melkwitte kleur zorgt ervoor dat het ledlicht mooi diffuus uitgestraald wordt en de ledstrip in het profiel is tevens goed beschermd. Met eindkapjes kunnen ook de uiteindes van de profielen mooi afgewerkt worden. De eindkapjes zorgen ook voor een goede aansluiting met de afdekkap (Cover A) en voorkomt 'lichtlekken'.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het TILUM10 TS LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen aan de voorkant van traptreden, verhoogde vloer of opstapje. Verlichte traptreden zijn veel veiliger en voorkomen ongelukken. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.