EVO306 Led Profiel 31mm

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door middel van LED strips die in de profielen geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de afmetingen van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen.
In het EVO306 LED Profiel is ruimte voor ledstrips tot 31mm breed. Dit profiel wordt vaak toegepast om een dubbele rij LED strips in te bevestigen. Het is ook mogelijk om zelfs 3 ledstrips van 8 of 10mm naast elkaar te plaatsen om zo een zeer krachtige lichtlijn te creëren.

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel is er ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. De diverse covers die in het profiel geplaatst kunnen worden zijn van invloed op het licht van de LED strips. Een transparante cover laat het licht onveranderd door maar een Frosted of Melkwitte cover maken het licht diffuus en softer. De Cover C9 Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en is eenvoudig van bovenaf in het profiel te klemmen. De Cover A9 Slide beschermkap schuift u er eenvoudig vanaf de zijkant in en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het extra brede EVO306 verzonken LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in wanden, plafonds of meubelpanelen. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.