ANGLE14 Led Profiel 14mm

Met onze aluminium LED profielen is het mogelijk om LED strips op een professionele manier te bevestigen en hiermee uw woning op een sfeervolle manier te verlichten. De profielen zorgen ervoor dat u de LED strips niet los van elkaar maar als een geheel ziet branden. Het ANGLE14 LED Profiel is hier ook geschikt voor. In dit hoekprofiel passen gekleurde en witte LED strips met een breedte tot max. 14 mm. Het profiel is te monteren in 30 of 60 graden op iedere vlakke ondergrond en perfect geschikt voor hoeken bijvoorbeeld onder badkamer meubilair. Dit profiel is ook verkrijgbaar in de bekende vier beschikbare profielkleuren.
 

De beste accessoires

Bij dit hoekprofiel van LedProfiel.nl zijn een groot aantal accessoires verkrijgbaar. Werk het geheel professioneel af met een passende cover en een fraai eindkapje. Het profiel kan voorzien worden van een inschuif of een opklik afdekkap in de kleuren transparant, frosted semi-transparant of melkwit. De IP65 en IP20 kleuren of witte LED strips tot een maximale breedte van 14mm passen in het hoekprofiel, deze zijn ook allemaal online te bestellen in onze webshop. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare LED strips.
 

Bevestigingsmaterialen

Het ANGLE14 LED Profiel 14mm is op diverse manieren te bevestigen op een vlakke ondergrond. U heeft de keuze uit twee diverse houders met een flexibele roestvrije plaat waar u met behulp van schroeven het geheel kunt vastzetten. Werkt u liever niet met schroeven dan heeft u ook de mogelijkheid om het aluminium profiel te bevestigen met de dubbelzijdige montage kleefstrook set. Deze krachtige pads hebben een hoge kleefkracht en zijn daarom geschikt om de profielen eenvoudig te bevestigen. Bekijk het complete aanbod in de webshop!