Verzending


LedProfiel.nl verstuurt uw verzending met zorg via GLS, UPS of Post NL

 

Voor ledprofielen verzonden met GLS of UPS bedraagt de gemiddelde verzendtijd 3 werkdagen.
Dit kan een dag meer of minder zijn, afhankelijk van het moment van bestelling, drukte in ons tweede magazijn en betaling 
Voor andere kleinere producten maken we gebruik van Post NL en is de verzendtijd 1 tot 2 werkdagen.
(deze producten worden apart verstuurd vanuit ons centrale magazijn in de Meern)

Omdat ledprofielen vaak speciaal verpakt moeten worden als lange paketten,
maken we daarvoor gebruik van de expressdienst van GLS of UPS.
Verzendingen naar Nederland en België voeren we met zorg uit voor een vast bedrag van € 8,99

Het minimum orderbedrag exclusief verzending is € 38.

Uitzonderingen: Heel uitzonderlijk komt het voor dat voor afgelegen gebieden of eilanden UPS ons soms abnormaal hoge bedragen in rekening brengt voor de verzending van ledprofielen. Dit kunnen we jammer genoeg niet in onze automatisering afvangen. Indien een order abnormaal hoge verzendkosten met zich meebrengt t.o.v. een zeer lage bestelwaarde behouden we ons het voorrecht om het order te annuleren of om extra verzendkosten met u te overleggen.

Wij vragen vriendelijk uw aandacht voor het volgende:  Indien u een pakket tweemaal niet kunt aannemen kan het soms automatische worden geretourneerd door UPS en dit brengt aanzienlijke extra kosten met zich mee. Daarom rekenen wij een bedrag van € 20,- aan voor het opnieuw verzenden van het niet-aangenomen geretourneerde pakket. Dit bedrag dekt slechts een fractie van onze werkelijke kosten. Houd er rekening mee dat deze kosten ook van toepassing zijn als u besluit de verzending te annuleren nadat het pakket niet is aangenomen.
We raden u aan regelmatig zowel uw e-mail inbox als uw spamfolder in de gaten te houden voor de tracking e-mail. Houd nauwlettend de voortgang van uw pakket in de gaten.