LUMAX 501 LED Profiel 53mm

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. Het LUMAX501 LED Profiel is 53mm breed en 28mm hoog.
Intern is er een 50mm brede ruimte voor het plaatsen van ledstrips. Dit profiel leent zich daarom perfect voor het verlichten van grotere ruimtes zoals kantoren, winkels, etalages, restaurants, etc... Uiteraard is dit profiel ook zeer geschikt voor de wat ruimere woonkamer, badkamer of keuken.

Ruim aanbod covers, eindkapjes, hoek koppelstukken

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. De diverse covers die in het profiel geplaatst kunnen worden zijn van invloed op het lichtbeeld en lichtbundel van de LED strips. Er zijn 3 verschillende soorten lichtdoorlatende Covers voor dit ledprofiel beschikbaar met 60 of 110 graden lichthoek en een melkwitte versie voor diffuus soft licht. Deze Covers type C10 kunnen eenvoudig van bovenaf in het profiel geklikt worden.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Een voordeel van dit extra grote LUMAX 501 LED Profiel is dat het ook als modern hangend LED armatuur te gebruiken is met de extra staaldraad- en ophang accessoires. Met deze optionele staaldraden en bevestigingsbeugels is dit binnen no-time gerealiseerd. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.