STEP10 LED Profiel 10mm voor traptreden

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit even goed na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het STEP10 LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 10mm breed geplaatst worden. Dit LED profiel met anti-slip is speciaal ontworpen voor opbouw op de randen van traptreden. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking van de traptreden en de trap is veilig en luxueus verlicht.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes. 
De bijbehorende Cover A in transparant, semi transparant of opaal melkwitte kleur zorgt ervoor dat het ledlicht mooi diffuus uitgestraald wordt en de ledstrip in het profiel is tevens goed beschermd. Met eindkapjes kunnen ook de uiteinden van de profielen mooi afgewerkt worden. De eindkapjes zorgen ook voor een goede aansluiting met de afdekkap (Cover A) en voorkomt 'lichtlekken'.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het STEP10 LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze aan te brengen aan de voorkant van traptreden, verhoogde vloer of opstapje. Verlichte traptreden zijn veel veiliger en voorkomen ongelukken. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.