STEP12 LED Profiel 12mm voor traptreden

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit even goed na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het STEP12 LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 12mm breed geplaatst worden. Dit LED profiel met anti-slip is speciaal ontworpen voor opbouw op de randen van traptreden. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking van de traptreden en de trap is veilig en luxueus verlicht.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes. 
Dit ledprofiel is geschikt voor ledstrips van 12mm breed en is uitermate geschikt voor bioscopen, horeca, winkels, kantoren. Het kan ook worden toegepast in de trappenhal, badkamer, keuken, woonkamer, etc... Dit profiel kan worden voorzien van bijbehorende Cover K. Dit is een zeer stevige kunststof melkwitte(opaal) afdekkap die het licht van de ledstrip diffuus maakt en resulteert een mooie doorlopende lichtlijn.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het STEP12 LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze aan te brengen aan de voorkant van traptreden, verhoogde vloer of opstapje. Verlichte traptreden zijn veel veiliger en voorkomen ongelukken. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.