EVO302 LED Profiel 31mm

Staalkabel ophangsysteem
€22,49
 Op voorraad

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. Het EVO302 LED Profiel is intern 31mm breed en heeft ruimte voor bijvoorbeeld 3 rijen ledstrips van 10mm breed of 2 rijen ledstrip van 12mm breed. 

Dit profiel wordt vaak toegepast om een dubbele rij LED strips in te bevestigen. Het is een dieper en breder profiel dan de meeste profielen die we verkopen, het is daarom goed geschikt om een krachtig maar toch uiterst diffuus lichteffect te verkrijgen, zonder zichtbare LED puntjes.
 

Ruim aanbod covers, eindkapjes, hoek koppelstukken

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. De diverse covers die in het profiel geplaatst kunnen worden zijn van invloed op het licht van de LED strips. Een transparante cover laat het licht onveranderd door maar een Frosted of Melkwitte cover maken het licht diffuus en softer. De Cover C9 Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en is eenvoudig van bovenaf in het profiel te klemmen. De Cover A9 Slide beschermkap schuift u er eenvoudig op en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit.
 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Een voordeel van het extra brede EVO LED Profiel is dat het ook als modern hangend LED armatuur te gebruiken is met de extra staaldraad- en ophang accessoires. Met deze optionele metaaldraden en bevestigingsbeugels is dit binnen no-time gerealiseerd. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.