MODO10 TS Led Profiel 10mm voor gipsplaat en stucwerk

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het MODO10 TS LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 10mm breed geplaatst worden. Dit LED profiel is speciaal ontworpen voor inbouw in gipsplaat wanden en plafonds met afwerking van stuc of pleisterwerk. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking met een nagenoeg randloze lichtlijn zonder zichtbare LED puntjes als er een ledstrip van minimaal 120 leds per meter wordt toegepast.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes. 
De bijbehorende C4 Cover in opaal melkwitte kleur zorgt ervoor dat het ledlicht mooi diffuus uitgestraald wordt. Met eindkapjes kunnen ook de uiteindes van de profielen mooi afgewerkt worden. De eindkapjes zorgen ook voor een goede aansluiting met de afdekkap (Cover C4) en voorkomt 'lichtlekken'.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het MODO10 TS verzonken LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in gipsplaat wanden plafonds en af te werken met stucwerk of pleisterwerk. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.