FLUX10 TS Led Profiel 10mm voor gipsplaat en stucwerk

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het FLUX10 TS LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 10mm breed geplaatst worden. Dit profiel is ontworpen om te verwerken op standaard gipsplaat van 12,5mm dikte. Het FLUX10 TS ledprofiel kan op een gipsplaat in wanden of plafonds gemonteerd en worden afgewerkt met stucwerk of pleisterwerk.
Zo ontstaat er een kleine koof met een mooie egale indirecte lichtlijn als er een ledstrip van minimaal 120 leds per meter gebruikt wordt.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes.
De bijbehorende Cover A of C2 in opaal melkwitte kleur zorgt ervoor dat het ledlicht mooi diffuus uitgestraald wordt. Met eindkapjes kunnen ook de uiteindes van de profielen mooi afgewerkt worden. De eindkapjes zorgen ook voor een goede aansluiting met de afdekkap en voorkomt 'lichtlekken'.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het FULX10 TS inbouw LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in gipsplaat wanden plafonds en af te werken met stucwerk of pleisterwerk. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.