Hoek LED profiel online kopenProductgroups

Dankzij aluminium LED profielen is het mogelijk om LEDstrips op een professionele manier te bevestigen. Het led profiel zorgt ervoor dat het licht egaal wordt verspreid en dat je de led strips niet afzonderlijk van elkaar ziet branden. Dit is op dit moment een van de populairste trends op het gebied van interieur verlichting. Daarnaast is het ook mogelijk om aluminium LED profielen buiten te plaatsen om zo bijvoorbeeld uw oprit te verlichten. De profielen zijn eenvoudig te bevestigen en ze gemakkelijk op maat te maken met diverse hulpmiddelen. Het is dus mogelijk om ze snel pasklaar te maken en om bijvoorbeeld de spiegel op uw badkamer te verlichten met ledstrips in een LED profiel.


Hoek LED profielen van topkwaliteit

Op zoek naar een mooi Hoek LED profiel van aluminium? Op Ledprofiel.nl vindt u een ruim aanbod hoek LED profielen die geschikt zijn voor diverse toepassingen met LEDstrips. Onze kwaliteits- collectie van aluminium profielen is perfect geschikt om sfeervolle lichteffecten te creëren in verschillende ruimtes. Een hoek LED profiel wordt tegenwoordig ook gebruikt door verschillende bekende interieurarchitecten en ook in de bekende woonprogramma’s op tv zien het steeds vaker terug en wordt het als oplossing gebruikt om een ruimte op een aparte manier te verlichten.

Wij van Ledprofiel.nl onderscheiden ons door de verfijnde afwerking van de in Europa gefabriceerde aluminium hoek LED profielen. Naast een basisafwerking is het ook mogelijk om te gaan voor een hoogwaardige design afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een zilver geanodiseerd aluminium profiel, een zwart geanodiseerd LED profiel of een wit gepoedercoat LED profiel.


Breed assortiment aan accessoires

Onze hoek LED profielen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. U heeft de keuze uit een Angle LED Profiel 10mm, een Angle14 LED Profiel 14mm, het Angle27 LED profiel 27mm en het Triad LED profiel 10mm. Deze profielen zijn perfect geschikt voor led verlichting in hoeken. Ze zijn monteerbaar in 30 of 60 graden of iedere vlakke ondergrond. De profielen zijn beschikbaar in 4 kleuren en ze kunnen worden voorzien van een inschuif of opklik afdekkap in transparant, frosted semi transparant of melkwit.