LUXI14 TS Led Profiel 14mm voor gipsplaat en stucwerk

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door LED strips in het profiel te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het LUXI14 TS LED Profiel kunnen ledstrips van maximaal 14mm breed geplaatst worden. Dit LED profiel is speciaal ontworpen voor inbouw in gipsplaat wanden en plafonds met afwerking van stuc of pleisterwerk. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking met een nagenoeg randloze lichtlijn zonder zichtbare LED puntjes als er een ledstrip van minimaal 120 leds per meter wordt toegepast.

Covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals covers en eindkapjes. 
De bijbehorende Cover B of Cover C3 zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals melkwit opaal, transparant of semi-transparant. De melkwitte kleur zorgt ervoor dat het ledlicht mooi diffuus uitgestraald wordt. Met eindkapjes kunnen ook de uiteindes van de profielen mooi afgewerkt worden. De eindkapjes zorgen ook voor een goede aansluiting met de afdekkap en voorkomt 'lichtlekken'.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het LUXI14 TS verzonken LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen tussen twee gipsplaten in wanden plafonds en af te werken met stucwerk of pleisterwerk. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.