EVO305 TS Led Profiel 31mm voor stucwerk en pleisterwerk

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in het profiel geplaatst worden. Controleer voordat u een profiel gaat aanschaffen of de ledstrip niet te breed is om binnen het profiel te passen.
In het EVO305 TS LED Profiel is ruimte om ledstrips te plaatsen met een totale breedte van 31mm. 
Zo kunnen er bijvoorbeeld 3 ledstrips van 10mm naast elkaar geplaatst worden of 2 ledstrips van 12mm.
Dit LED profiel is speciaal ontworpen voor inbouw in wanden en plafonds voor afwerking met stuc of pleisterwerk. Zo ontstaat een zeer strakke afwerking met een nagenoeg randloze lichtlijn zonder zichtbare LED puntjes in combinatie met een melkwitte Cover.

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers, eindkapjes en bevestigings houders beschikbaar. De diverse covers die in het profiel geplaatst kunnen worden zijn van invloed op het licht van de LED strips. Een transparante cover laat het licht onveranderd door maar een Frosted of Melkwitte cover maken het licht diffuus en softer. De Cover C9 Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en is eenvoudig van bovenaf in het profiel te klemmen. De Cover A9 Slide beschermkap schuift u er eenvoudig op en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit.

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het extra brede EVO305 TS verzonken LED Profiel is het mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in wanden plafonds en af te werken met stucwerk of pleisterwerk. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.