OMNI12 Opbouw LED Profiel 12mm

Een OMNI12 opbouw LED Profiel van LedProfiel.nl is een compact universeel aluminium LED profiel dat geschikt is voor LED strips tot 12 mm breed. De profielen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Bestel ze in de kleuren zwart of wit, gemaakt van ruw/onbewerkt aluminium of geanodiseerd aluminium in de lengtes van 1 of 2 meter. Werk de profielen af met een passende cover en creëer een prachtige egale lichtval in uw interieur of ergens buiten om uw huis. Het aluminium profiel zorgt ervoor dat de warmte van LED strips afgevoerd wordt en hierdoor hebben de strips een langer levensduur. Met onze LED profielen van hoogwaardige kwaliteit kunt u jarenlang genieten van prachtige verlichting in en om uw huis!
 

Maak het profiel waterdicht met een beschermkap

Het OMNI opbouw LED profiel kunt u online bestellen bij LedProfiel.nl. Dit compacte universele profiel kent vele toepassingsmogelijkheden. Het LED profiel gemaakt van aluminium wordt geleverd zonder beschermkap, voor alle beschikbare covers zoals de Cover D beschermkap en andere accessoires bent u bij LedProfiel.nl aan het juiste adres. Met de Cover D beschermkap wordt het profiel een spatwaterdicht geheel, hierdoor is deze combinatie prima te gebruiken om de badkamer of een buiten ruimte sfeervol te verlichten met LED strips. We hebben ook een ruime keuze aan bevestigingsmateriaal, eindkapjes en houders voor het OMNI 12mm LED profiel. Bekijk het complete assortiment en kies voor de combinatie die het beste past bij uw wensen.
 

Accessoires voor afwerking en bevestiging

Uw OMNI LED Profiel kunt u afwerken met de beste accessoires. Wij hebben in ons assortiment een groot aanbod eindkapjes en covers. Daarnaast bieden wij u ook diverse mogelijkheden om het LED profiel te bevestigen. U kunt kiezen voor een dubbelzijdige montage kleefstrook van 25x25mm. Met deze pads kunt u eenvoudig het profiel bevestigen zonder gebruik te hoeven maken van schroeven of boren. Wilt u de profielen liever bevestigen met schroeven dan kunt u kiezen voor de flexibele roestvrije stalen houder ‘Flexibel Inox’.