LINEA14 DL Led Profiel 14mm

Op zoek naar een strak verzonken LED profiel om uw interieur sfeervol te verlichten met LED strips? Het LINEA14 DL LED Profiel 14mm van LedProfiel.nl is ideaal geschikt om in te bouwen in wanden, plafonds en meubelplaten. Gebruik dit LED Profiel in combinatie met LED strips die een breedte hebben van maximaal 14mm. Onze LED profielen zijn te bestellen met een verschillende afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onbewerkt aluminium LED profiel, geanodiseerd aluminium, zwart geanodiseerd aluminium of zijdeglans. Dit verzonken LED profiel is geschikt voor inbouw in een sleuf van 24mm breed x 12,5mm diep

Professioneel afwerken

De LED profielen van LedProfiel.nl kunt u fraai afwerken met bijbehorende accessoires zoals eindkapjes en covers. Het profiel is verkrijgbaar in een lengteafmeting van 1 of 2 meter, eventueel in overleg kunnen we nog een langere afmeting voor u bestellen. Het geheel werkt u professioneel af met een transparante of melkwitte cover die er eenvoudig ingeklikt kan worden. Bekijk het complete aanbod van covers, eindkapjes en bevestigingsmaterialen in onze webshop.

De beste LED profielen

Onze aluminium LED profielen zijn te gebruiken om uw huis met LED strips te voorzien van een fraaie, egale verlichting. Verlicht diverse ruimtes in uw huis met LED strips in combinatie met een professioneel afgewerkt LED profiel van topkwaliteit. Het LINEA14 DL verzonken profiel is eenvoudig te bevestigen in wanden, plafonds en meubelplaten. Naast de verzonken profielen hebben we ook opbouw profielen, hoek profielen en profielen die geschikt zijn om glasplaten zijdelings te verlichten.