Een LED strip is een lint dat flexibel is en het bevat meerdere LED lampjes die verschillende kleuren licht kunnen geven. Voor RGB LED strips (rood, groen & blauw) met een lang levensduur bent u bij ons aan het juiste adres. Deze strips met LED lampjes kunnen gebruikt worden om uw woning sfeervol te verlichten. De strips zijn eenvoudig op maat te maken en kunnen daardoor op verschillende manieren toegepast worden. U kunt ze bijvoorbeeld onder traptreden, in kasten en bij andere meubels plaatsen om zo alles op een sfeervolle manier te verlichten.

De RGB LED strips van LedProfiel staan mooi in een van de aluminium LED profielen die ook verkrijgbaar zijn in onze webshop. Door ze te monteren in een LED profiel krijgt u een mooier afgewerkt resultaat en een betere lichtspreiding. Naast de RGB LED strips kunt u ook bij ons terecht voor RGBW LED strips. Deze LED strips zijn een goede keuze wanneer u ook warm wit licht wenst. Het licht dat deze variant verspreidt is aangenaam voor de ogen.

RGB LED strip kopen

Bent u op zoek naar RGB LED strips? In de webshop van LedProfiel.nl vindt u diverse RGB LED strips die geschikt zijn om toe te passen in allerlei aluminium LED profielen die u ook online kunt bestellen in onze webshop. We hebben onder andere 12 Volt RGB LED strips met een lengte van 5 meter die per meter 30 LED’s bevat. Deze 5 m RGB MultiColor LED strip heeft hoge luminantie A-Kwaliteit LED’s van het type 5050 en zijn multikleur, wat inhoudt dat ze alle kleuren kunnen weergeven. Dankzij de transparante spatwaterdichte bescherming is de strip breed inzetbaar.

Naast de 5 m RGB MultiColor LED strip hebben we deze ook in een variant van 2.5 meter. Het verbruik van dit product en de MultiColor LED strip 5 m variant blijft beperkt tot 7 Watt per meter maar met 18 lumen per LED leveren deze strips toch tot 500 lumen per meter. Stuur deze LED strips aan met een RGB LED Strip controller en een voeding van 12 Volt. Langs beide uiteinden zit er een female en male 4-pins RGB connector.

Meer LED’s per meter

Wilt u liever meer LED strips per meter, dan kunt u kiezen voor 2.5 of 5 m RGB MultiColor LED strips. Deze producten hebben een hoge lichtopbrengst van meer dan 1000 lumen per meter en ze bevatten wel 60 LEDS’s per meter. Deze varianten zorgen voor lichtsterke en mooie verzadigde kleuren. De producten kunnen mooi toegepast worden in een aluminium LED profiel en de mogelijkheden met deze heldere Full Color LED strips zijn oneindig. U kunt ze onder andere gebruiken voor de kleurrijke uitlichting van uw plafond, achter de gordijnen of achter in kasten en vitrines om zo kleurrijke lichtaccenten toe te voegen en een sfeervolle verlichting te creëren. De RGB LED strips van LedProfiel.nl in combinatie met de aluminium profielen zijn dus geschikt om uw woning professioneel te verlichten. De strips zijn spatwaterdicht, dit houdt in dat ze ook in de keuken en zelfs in de badkamer gebruikt kunnen worden. Bekijk het complete aanbod online in onze webshop en bestel eenvoudig de mooiste LED strips en aluminium LED profielen!