NOVA16 RS LED Profiel 16mm | LedProfiel.nl

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door middel van LED strips erin te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het NOVA16 RS LED Profiel 16mm kunnen LED strips tot 16mm geplaatst worden. Dit profiel wordt vaak toegepast om een dubbele rij LED strips in te bevestigen. Het is een dieper en breder profiel dan de meeste profielen die we verkopen, het is daarom goed geschikt om een krachtig maar toch uiterst diffuus lichteffect te verkrijgen, zonder zichtbare LED puntjes.
 

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers en eindkapjes verkrijgbaar in diverse kleuren. De covers die u op het profiel plaatst hebben invloed op het soort licht dat van de LED strips af komt. De Cover B Slide beschermkap kan aan de zijkant in het profiel geschoven of er van bovenaf ongedrukt worden. Beschikbaar in frosted, transparant en melkwit. 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het NOVA16 RS verzonken LED Profiel is mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in wanden, plafonds of meubelpanelen. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.