PICO Led Profiel 8mm

De verzonken aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn geschikt voor muren, plafonds en meubelplaten. Het PICO LED Profiel is geschikt voor inbouw in een smalle sleuf van 8 mm breed.Gebruik dit LED profiel of een van onze vele andere profielen om uw interieur op een unieke manier te verlichten. Het PICO ledprofiel kan bijvoorbeeld worden geplaatst in traptreden of in de rand van een keuken werklad van een kookeiland. Creëer meer sfeer in uw woning door LED strips te bevestigen in LED profielen van hoogwaardige kwaliteit. De aluminium profielen zorgen ook voor een langere levensduur van de LED strips omdat het aluminium profiel de warmte afvoert.

LED strips op een fraaie manier wegwerken

Toepassingen met LED strips zien we vandaag de dag steeds vaker terugkomen en het PICO LED Profiel is hier ook ideaal geschikt voor. Dit geanodiseerd aluminium verzonken profiel is verkrijgbaar in een lengteafmeting van 1 of 2 meter. De bijbehorende accessoires zoals eindkapjes, covers en bevestigingsmaterialen zijn er los bij te bestellen.

Accessoires van LedProfiel.nl

Een aluminium LED profiel is niet af zonder een mooie cover en een eindkap. In onze webshop vindt u voor al onze LED profielen ook een ruim aanbod aan covers en eindkapjes. Eindkapjes voor het PICO LED profiel zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en worden geleverd is een set van 2 kapjes. Voor dit profiel is een bijpassende melkwitte opaal cover beschikbaar.