NOVA 20mm Opbouw Led Profiel 1m-2m

NOVA 20mm Opbouw Led Profiel 1m-2m

€19,10 Incl. btw

NOVA 20mm Opbouw Led Profiel 1m-2m

Een groter LED profiel voor strips tot 20mm breed. Zorgt voor een egale lichtlijn. Verkrijgbaar in 3 kleuren. Ook mogelijk als hangend armatuur aan staalkabel ophang systeem.
Meer informatie

€ 19.1 Incl. btw [ €15,79 Excl. btw ]
• Artikelnummer: LP-NOVA20-1M-ANO
• Levertijd: 2 a 3 werkdagen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

NOVA20 LED opbouw profiel. Een groter en hoger opbouw LED profiel voor LED strips tot 20mm breed, dat met de toepassing van een optioneel melkwitte cover zorgt voor een strakke egale lichtlijn zonder zichtbare lichtpunten van de individuele LED's van de LED strip.
Beschikbare kleuren: geanodiseerd aluminium, wit (RAL 9003 mat), zwart (RAL 9005 mat) en blank onbewerkt aluminum.

configuration Configureer accessoires hier Deze productpagina betreft enkel het ALU profiel zonder de lichtdoorlatende cover / diffuser. Gelieve deze accessoires toe te voegen.

Uiterst compleet pakket aan accessoires en verschillende hoekstukken. Via optionele set hangwerk met staaldraden en bevestigingsbeugels, kan u ook een elegant hangend armatuur met ledstrips realiseren.

Let op:
*
Ook geschikt voor dubbele lijnen ledstrips, IP68 waterdichte ledstrips en Philips Hue Lightstrips (meer info / alternatieven hier).

Noot: Dit profiel is ook in een verzonken versie beschikbaar met vleugeltjes, bekijk het NOVA 20 RS opbouw profiel hier.