GLASS Led Profiel 10mm

Geen producten gevonden...

Het GLASS LED Profiel is een glas gedragen aluminium LED profiel voor het zijdelings doorlichten van glasplaten van 5 tot 6 mm dikte. De LED strips maken het geheel tot een stijlvolle verlichte glasplaat. In het aluminium LED profiel passen LED strips tot een dikte van 10mm. Dankzij het aluminium materiaal van het profiel wordt de warmte van de LED strips afgevoerd, op deze manier wordt het levensduur van de strips verlengt. Het compacte profiel kan over hangende of staande glas, acryl of plexi platen geschoven worden en het zorgt voor een strakke egale verlichting. Werk de profielen af met de eindkapjes die geschikt voor de glas led profielen.
 

Ruim aanbod aluminium LED profielen

Bent u op zoek naar aluminium LED profielen die geplaatst kunnen worden bij staande glas, acryl of plexiplaten? In de webshop van LedProfiel.nl vindt u het beste aanbod. Gebruik de kwalitatief  hoogwaardige profielen bij de verlichting van diverse glas toepassingen. In het GLASS LED Profiel passen LED strips met een breedte tot 10mm. Verlicht onder andere displaystandaards, vitrineglas of glas in de badkamer op een mooie, egale manier. Met onze LED profielen verlicht u iedere binnen- en buitenruimte op een professionele manier.
 

LED Strips kopen?

Naast ons ruime aanbod van aluminium LED profielen kunt u ook bij ons terecht voor LED strips die u kunt monteren in de GLASS LED profielen. Houd bij de keuze van een LED strip rekening met de interne breedte van het profiel, die vindt u terug in de titel van het profiel en/of in de schematische tekening. Naast het uitgebreide aanbod van LED strips vindt u bij ons ook diverse accessoires voor de LED strips. We hebben onder andere controllers en drivers waarmee u de LED strips op afstand mee aan en uit kunt zetten. Bekijk het complete aanbod LED strips en bijbehorende accessoires online in onze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »