VITRO Led Profiel 12mm

Bent u op zoek naar een stijlvolle behuizing voor LED strips in combinatie met glasplaten? Het Vitro LED Profiel 12mm is perfect geschikt om glasplaten een unieke egale verlichting te geven. Met dit aluminium LED profiel laat u het licht van LED strips zijdelings door de glasplaat doorlichten en dit zorgt voor een stijlvolle verlichting. Een ander bijkomend voordeel van het aluminium materiaal is dat de warmte van de strips wordt afgevoerd en hierdoor wordt de levensduur van de LED strips verlengt. Het Vitro profiel is een compact aluminium profiel om over hangende of staande glas, acryl of plexi platen tot 8mm dikte te schuiven. Verlicht glasplaten op een stijlvolle manier met dit hoogwaardige aluminium LED profiel.
 

Eenvoudig te bevestigen aan de glasplaat

Het Vitro Glas LED profiel van LedProfiel.nl laat het LED licht van de LED strip egaal langs de zijkanten van het glas schijnen en is een echte eyecatcher. Het profiel is geschikt voor IP20 en IP65 LED strips tot 12 mm breed. Houd bij de keuze van een LED strip rekening met de interne breedte van het profiel, die vindt u terug in de titel van het profiel en/of in de schematische tekening. Gebruik dit LED profiel bij de verlichting van uw badkamer spiegel, of bij diverse toepassingen in uw winkel, bijvoorbeeld bij displaystandaards, vitrineglas en toonbanken. Het profiel is eenvoudig te bevestigen aan de glasplaat. Werkt het geheel netjes af met de eindkapjes en u heeft fraaie verlichte glasplaten in het interieur van uw huis of winkel.
 

Eindkapjes voor het Vitro LED Profiel

Net zoals bij onze andere profielen kunt u het Vitro LED Profiel ook afwerken met verschillende kapjes. Afhankelijk van de stijl van uw interieur, kunt u kiezen voor passende kleuren. De kapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs en transparant. Ze worden geleverd per set van 2 kapjes. De levertijd van de kapjes is 3 a 4 werkdagen. Zorg er dus voor dat als u haast heeft, u tijdig bestelt.