Opbouw Led Profiel kopen?Productgroups

  • De interieurdesign branche is constant in beweging en ook ledprofiel.nl gaat altijd mee met de nieuwste trends op het gebied van interieur verlichting en de meest uiteenlopende toepassingen met gebruik van LED strips en aluminium LED profielen. Deze worden geplaatst in een LED lichtkoof en dit zorgt voor een sfeervolle en professionele verlichting. Deze vorm van verlichting zien we onder andere vaak in horeca gelegenheden voorbijkomen.  De aluminium profielen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, ze zorgen er ook voor dat LED strips langer meegaan. Dankzij het aluminium materiaal kan de warmte van de LED strips ontsnappen en dit heeft een positieve invloed op de levensduur van de LED strips. Op Ledprofiel.nl vindt u onder andere nette opbouw led profielen die simpel te monteren zijn en voor diverse toepassingen gebruik kunnen worden.

 

Ruim assortiment opbouw Led Profielen

De aluminium opbouw ledprofielen van Ledprofiel.nl worden geleverd in voordelig onbewerkt aluminium, zilver en zwart geanodiseerd aluminium of in wit gepoedercoate  afwerking. De aluminium LED opbouw profielen zijn leverbaar in lengtes van 1 of 2 meter. Bij grotere afnames is het echter ook mogelijk om een afwijkende lengte tot 4 meter te bestellen. De opbouw aluminium LED profielen zijn eenvoudig tegen een wand of plafond te monteren maar kunnen ook perfect van toepassing zijn onder keukenkasten, rond spiegels, in vitrine -of kledingkasten etc.

 

Passende accessoires voor uw Led Profiel

Om uw opbouw ledprofiel bestelling compleet te maken kan u naar keuze een passende diffuser cover (kap) bestellen: kies uit een transparante diffuser, een frosted semi-transparante of een opaak melkwitte kap. Ook eindkapjes en bevestigingsmateriaal dient los bijbesteld te worden. Per opbouw ledprofiel type staan alle mogelijke accessoires samen afgebeeld. Bekijk het complete aanbod LED profielen en werk verschillende toepassingen met LED strips professioneel af met de hoogwaardige led profielen van Ledprofiel.nl.