Retourbeleid & Retourneren

 

Retourneren & tevredenheidsgarantie


We staan in voor 100% tevreden klanten. Mocht een product of een onderdeel van uw bestelling niet bevallen mag u dit terugsturen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de ontvangst van de bestelling

Retour voorwaarden:

  • Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na de ontvangst van de bestelling
  • Na het ontvangen van uw  retour ontvangt u binnen de 10 werkdagen het retourbedrag op uw rekening
  • U staat zelf in voor de retourzending en bent verantwoordelijk voor het pakket tot we tekenen voor ontvangst
  • Geretourneerde producten horen in originele nieuwstaat te verkeren en dienen terug goed verpakt te worden
  • De originele verpakking dient compleet te zijn
  • Indien beschadigingen of onvolledigheden worden vastgesteld aan het procuct kunnen wij inname weigeren, en kan u er voor opteren om de producten wederom terug te ontvangen (verzendkosten € 6,5 te uwen deel of gratis afhaling)
  • Niet aangenomen pakketen: Indien u een pakket tweemaal niet kunt aannemen kan het soms automatische worden geretourneerd door UPS en dit brengt aanzienlijke extra kosten met zich mee. Daarom rekenen wij een bedrag van € 20,- aan voor het opnieuw verzenden van het niet-aangenomen geretourneerde pakket. Dit bedrag dekt slechts een fractie van onze werkelijke kosten. Houd er rekening mee dat deze kosten ook van toepassing zijn als u besluit de verzending te annuleren nadat het pakket niet is aangenomen.
  • We raden u aan regelmatig zowel uw e-mail inbox als uw spamfolder in de gaten te houden voor de tracking e-mail. Houd nauwlettend de voortgang van uw pakket in de gaten.
  • Zakelijke orders kunnen niet geretourneerd worden.

Neem alvorens te retouren even contact op via het formulier op de klantenservice pagina zodat we de verwachtte retourzending kunnen invoeren in ons systeem. Vermeld hierbij uw "LPO" ordernummer en indien gewenst de reden. Vervolgens kan U de producten retourneren aan:


LedProfiel.nl/ ShopLords B.V.
Afdeling Retouren [
LPO-xxxx ORDERNUMMER HIER]
Molensteijn 60
3454PT De Meern
Nederland


Vergeet zeker niet uw ordernummer of uw pakbon toe te voegen aan het pakket, zodat we dit pakket goed kunnen thuisbrengen.
Voor het retourneren van een bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
Na ontvangst van uw pakket, ontvangt u volgens bovenstaande voorwaarden het retourbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.
Wij raden u aan om te verzenden met Track & Trace om verloren pakketten uit te sluiten, gezien we ons niet verantwoordelijk achtten voor het verloop van deze retourzending.