Speciale toepassing LED profiel kopen?Productgroups

 

Een LED profiel wordt gebruikt om LED strips netjes af te werken als u ze verwerkt in uw interieur of onder bijvoorbeeld de carport of in de tuin. Deze kwaliteitsproducten geven de omgeving een mooie, vloeiende verlichting en dankzij de strakke afwerking geeft het ook een netjes aanzicht. Ook een LED profiel voor uw garderobe is vandaag de dag te verkrijgen. Deze speciale toepassing is geschikt om uw garderobe te verlichten en kan gebruikt worden om uw kapstokken op te hangen. Het ovale LED profiel kan op diverse manieren worden opgehangen en is dus enorm gemakkelijk om te bevestigen.
 

Ovaal LED profiel van 20mm

Het speciale OBAR LED profiel van LedProfiel.nl heeft verschillende montageopties. Het is mogelijk om het geheel volledig hangend te bevestigen, gecombineerd hangend en met wandmontage of met zijde-aan-zijde wandbeugels. Bestel de montage accessoires die u wilt gaan gebruiken en kies een passende cover om het geheel netjes af te werken. Bekijk de beschikbare beugels, covers en accessoires hier. Hang uw kapstok aan het LED profiel en verlicht uw garderobe op een sfeervolle manier. Er past een ledstrip tot 20mm breed in het profiel, deze kunt u ook online bestellen in onze webshop. Houd bij de keuze van een LED strip rekening met de interne breedte van het profiel, die vindt u terug in de titel van het profiel en/of in de schematische tekening.

 

Het beste aanbod online

In de online LED profielen shop van LedProfiel.nl vindt u een ruim assortiment met de beste LED profielen voor diverse toepassingen. De toepasbaarheid van onze aluminium LED profielen kent geen grenzen, met onze producten kunt u alle kamers in uw woning verlichten met de mooiste lichteffecten. De aluminium profielen zorgen ervoor dat de led strips niet te warm worden en hierdoor gaan ze langer mee. Ook vindt u een breed assortiment accessoires bij ons, voor ieder profiel hebben we verschillende accessoires verkrijgbaar zoals eindkapjes, bevestigingsclips en covers om op de profielen te monteren. Bekijk het complete aanbod op LedProfiel.nl!