Aluminium LED Profielen voor glasplaten

Door middel van aluminium LED profielen te gebruiken bij de toepassing van LED strips in binnen- en buitenruimtes zorgt u ervoor dat de LED lichtkoof een strakke en subtiele uitstraling krijgt. Daarnaast heeft het aluminium LED profiel nog een voordeel, de warmte van de strips wordt afgevoerd dankzij het aluminium en hierdoor gaan ze langer mee. Ledprofiel.nl is uw specialist in ALU profielen voor LED strips. Bij ons heeft u de keuze uit diverse aluminium profielen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten, zodat er voor alle soorten LED strips wel een passend aluminium LEDprofiel te vinden is.

Bij LedProfiel.nl vindt u ook de mooiste aluminium LED profielen voor glasplaten. Door LED strips in een LED profiel voor glasplaten toe te passen in uw interieur kunt u sfeervolle lichtaccenten creëren die zorgen voor een unieke verlichting van uw woning. De GLASS LED profielen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk het GLASS LED Profiel 10mm en het VITRO LED Profiel 12mm. Voor deze varianten hebben we ook handige covers en eindkapjes te koop in onze webshop.

Stijlvol glasplaten verlichten met het GLASS Led Profiel

Op zoek naar een stijlvolle behuizing voor LED strips die in het zicht geplaatst moeten worden? Met het Glas LED Profiel van Ledprofiel.nl heeft u een mooi LED profiel waarmee u het licht van de LED strips zijdelings door de glasplaat laat doorlichten. Het profiel is geschikt voor glasplaten met een dikte van 5 tot 6mm en we hebben ook een glasprofiel dat geschikt is voor glasplaten met een dikte van 8.5 mm. De aluminium profielen zijn zeer compact en kan over hangende of staande glas, acryl of plexi platen geschoven worden. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor IP20 LED strips van 100 mm breed. Met dit LED Profiel zorgt u voor een stijlvolle verlichting van diverse glas toepassingen. Gebruik ze bijvoorbeeld bij het verlichten van displaystandaards, vitrineglas of badkamer glas. Ze zijn dus ideaal geschikt om te gebruiken bij de verlichting van een winkel of uw eigen badkamer.

Door deze profielen in combinatie met mooie LED strips toe te passen in uw interieur kunt u een echte eyecatcher creëren. De profielen zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een lang levensduur. Door voor onze producten te kiezen bij de verlichting van uw interieur haalt u alleen de beste exemplaren in huis. Onze zeer compacte aluminium profielen kunnen toegepast worden op diverse plekken in huis, zoals de woonkamer, badkamer en op de gang. Bekijk het complete aanbod!

Ledprofiel staat voor 100% klanttevredenheid

Wij van Ledprofiel vinden het belangrijk dat onze klanten geheel tevreden zijn en wij staan u dan ook graag bij met advies als u vragen heeft. Dit kunnen vragen zijn omtrent de installatie maar ook vragen met betrekking tot de afhandeling van een bestelling. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31(0)30 737 0522 en via mailadres [email protected].

Onze LEDprofielen worden verzonden via de expressdienst van UPS, want de LEDprofielen moeten vaak speciaal verpakt worden als lange pakketten. De gemiddelde verzendtijd bedraagt 3 werkdagen. Andere kleine producten worden via PostNL verzonden en de verzendtijd voor deze artikelen bedraagt 1 tot 2 werkdagen.