ANGLE12 Led Profiel 12mm

Met onze aluminium LED profielen is het mogelijk om LED strips op een professionele manier te bevestigen en hiermee uw woning op een sfeervolle manier te verlichten. De profielen zorgen ervoor dat u de LED strips niet los van elkaar maar als een geheel ziet branden. Het ANGLE12 LED Profiel is hier ook geschikt voor. In dit hoekprofiel passen gekleurde en witte LED strips met een breedte tot max. 12 mm. Het profiel is te monteren in 30 of 60 graden op iedere vlakke ondergrond en perfect geschikt voor hoeken bijvoorbeeld onder badkamer meubilair. Dit profiel is ook verkrijgbaar in de bekende vier beschikbare profielkleuren.
 

De beste accessoires

Bij dit hoekprofiel van LedProfiel.nl zijn een groot aantal accessoires verkrijgbaar. Werk het geheel professioneel af met een passende cover en een fraai eindkapje. Het profiel kan voorzien worden van een afdekkap in de kleuren transparant, frosted semi-transparant of melkwit. De IP65 en IP20 kleuren of witte LED strips tot een maximale breedte van 12mm passen in het hoekprofiel, deze zijn ook allemaal online te bestellen in onze webshop. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare LED strips.
 

Bevestigingsmaterialen

Het ANGLE12 LED Profiel 12mm is te bevestigen zonder klemhouders doormiddel van montagekit of krachtige dubbelzijdige tape op een vlakke ondergrond.