ROTO12 LED Profiel 12mm

Bij LedProfiel.nl zijn naast het uitgebreide aanbod verzonken, opbouw en hoek led profielen ook ledprofielen beschikbaar voor speciale toepassingen. Bijvoorbeeld het ROTO8 profiel voor ledstrips tot 8mm breed en het wat grotere ROTO12 ledprofiel voor led strips tot 12mm breed. Deze veelzijdige ronde ledprofielen zijn geschikt voor vele creatieve en functionele toepassingsmogelijkheden. Met deze slanke 360º draaibare profielen kunnen schilderijen of kunstwerken op elegante wijze aangelicht worden. Ook zeer geschikt om objecten te verlichten in vitrinekasten en glazen toonbanken maar kunnen ook geplaatst worden in de woonkamer, slaapkamer of kantoor in allerlei soorten meubilair of bevestigd worden aan de wand. 

Bevestigen met diverse soorten houders

Het ROTO12 LED Profiel is een rond profiel van 20mm diameter. Dit profiel is perfect voor montage op wanden of meubel panelen. Dit is mogelijk dankzij diverse luxe verchroomde bevestigingsbussen en extensiearmen. Bestel het ROTO12 LED Profiel eenvoudig online in de webshop van
LedProfiel.nl. 

Ruim assortiment LED profielen te koop

Als u op zoek bent naar een groot aanbod aluminium LED profielen zoals het ROTO12 verzonken profiel dan bent u bij LedProfiel.nl aan het juiste adres. Naast de verzonken profielen hebben we ook opbouw profielen, hoek profielen en profielen die geschikt zijn om te bevestigen aan glasplaten. Voorzie meubelen, spiegels en diverse binnen- en buitenruimtes van een sfeervolle verlichting met onze LED strips die u plaatst in de aluminium LED profielen!