WALL deco LED Profiel 12mm

Een LED profiel wordt tegenwoordig veel gebruikt om in combinatie met LED strips muur- en plafonds te verlichten. Het decoratieve aluminium WALL Deco LED Profiel is geschikt om op een stijlvolle manier plafonds- en muren te verlichten, in het profiel is ruimte voor LED strips tot een breedte van 12mm. De profielen zijn ideaal geschikt voor horeca, solaria, hotelkamers en creatieve woonkamerverlichting. Een ander bijkomend voordeel is dat het profiel met zijn afneembare voorkant ook te gebruiken is als kabelgoot.
 

Decoratief aluminium LED profiel kopen?

Met het decoratieve aluminium LED profiel voor aan de muur kan er een opwaarts en neerwaarts lichteffect gecreëerd worden en het profiel kan ook horizontaal op het plafond gebruikt worden om een speels lichteffect te creëren. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als decoratief lichtkader in een haakse vierkant verwerking. Met dit profiel kan er dus op allerlei manieren fraaie verlichting van muren en plafonds gerealiseerd worden. Bij het profiel zijn ook diverse covers en eindkapjes verkrijgbaar waarmee u het geheel professioneel kunt afwerken. Kies voor een melk witte cover voor een soft en breed stralend licht effect. Werk het profiel af met een eindkapje met ronding, dit kapje is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en zilver.
 

Muren fraai verlichten

Een speciaal LED profiel voor plafond- en muurbevestiging om excentrieke indirecte lichtaccenten te realiseren. Een bijkomend voordeel is dat u de holle binnenruimte onder het decoratieve afsluitdeksel ook kunt gebruiken als kabelgoot. Bekijk de afbeeldingen om te zien hoe u dit LED profiel kan toepassen in uw woon- of slaapkamer.